Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
2-3 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria Kenia FOP arbatą?
Kenijos FOP arbatos (Flowery Orange Pekoe) išsiskiria keliais būdais:
Kilmės vieta: Kenija yra žinoma dėl savo aukštos kokybės arbatos, ypač reglamentuojamo gamybos proceso, kuriame dėmesys skiriamas kokybei. Kenijos FOP arba Kenijos Flowery Orange Pekoe arbatos dažniausiai auginamos ir gaminamos Kenijoje.
Arbatos lapų dydis: “Flowery Orange Pekoe” nurodo konkrečių arbatos lapų dydį ir kokybę. Tai yra aukštos kokybės arbatos, kurioje naudojami jauni arbatos pumpurai ir viršūtiniai lapai. Šie pumpurai suteikia arbatos lapams žiedų (flower) formą ir suteikia gėlių aromatą.
Skonis ir aromatas: Kenijos FOP arbatos gali turėti gana stiprų ir gaivų skonį, dažnai būdingą juodai arbatos rūšiai. Jie taip pat gali turėti gėlių ir vaisių aromatus, kurie priklauso nuo arbatos auginimo vietos ir rūšies.
Spalva: Kenijos FOP arbatos dažniausiai turi ryškiai ruda spalvą, būdingą daugeliui juodųjų arbatos rūšių.
Aukšta kokybė: Kenijos FOP arbatos dažnai laikomos aukštos kokybės arbatos rūšimi, nes jos yra rūpinamai auginamos ir apdirbamos, siekiant išlaikyti aukštą kokybę.
Taigi, Kenijos FOP arbatą išskiria jos kilmė, lapų dydis, skonis, aromatas ir aukšta kokybė, o tai daro ją populiaresne tarp arbatos mėgėjų.
• Kilmės šalis: Kenija
Sudedamosios dalys:
juodoji arbata Kenia FOP.
Rekomenduojame arbatą ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite arbatinį šaukštelį arbatos (~3g.), užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min.