Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
3-5 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria arbatą Vyšnių sodas?
Arbata “Vyšnių sodas” – tai neįprasta ir užburianti arbata, kuri puikiai tinka akimirksniu pradėti svajoti apie meilę ir romantiką. Šio gėrimo sudedamosios dalys yra kaip magiškas eliksyras, subtiliai susipynęs su juodoji arbata, suteikiantis jai ypatingą paslaptingumą ir gilumą. Tai – kelionė per egzotinių vaisių ir žiedų sodą, kur jūsų pojūčiai švelniai pakyla ir plaukia kaip vėjas šių žiedų žiedlapiais.
Obuoliai suteikia saldumo ir šviežumo akcentą, kaip pirmasis žvilgsnis į meilės akis, o kinrožių žiedai priduoda švelnumo ir romantiško kvapo, kaip pirmasis švelnus prisilietimas. Aronijų uogos – tai taikos ir harmonijos simbolis, o razinos ir rožių žievelė suteikia gėrimui šiek tiek paslaptingumo ir nuostabos, panašiai kaip kai meilė tampa mums nežinoma teritorija.
Slyvos ir vyšnios – tai jausmų aistritą sukeliantys elementai, suteikiantys šiek tiek rūpesčio ir jaudinančio saldumo, o apelsinų žievelė bei gudobelės vaisiai priduoda šiek tiek šviesumo ir šviežumo, kaip meilės jaunystės prisiminimai. Kokosai ir ananasai puikiai dera su šiomis sudedamosiomis dalimis, suteikdami gėrimui egzotiškos ir paslaptingos būties aromatą, kaip meilės kelionė į tolimas vietoves.
Juodieji serbentai – tai tarsi aistringi akių žvilgsniai, pridedantys šiek tiek pikantiškumo ir aistros, o džiovinti obuoliai prisideda prie subtilaus ir švelnaus skonio, kaip meilės prisiminimai, kurie per metus tapo vertingi.
Vyšnių sodas – tai romantikos ir meilės istorija, uždaryta stikliniame puodelyje. Tai jausmų ir pojūčių šokis, kurį galima išgerti. Tai skonio kelionė, kuri įkvėpia jūsų širdį ir leidžia jausti kiekvieną akimirką kaip nepakartojamą ir ypatingą. Tai meilės poezija puodelyje.
• Kilmės šalis: Indija
Sudedamosios dalys:
juodoji arbata, egzotinis mišinys (obuoliai, kinrožių žiedai, aronijų uogos, razinos, rožių žievelė, slyvos, vyšnios, apelsinų žievelė, gudobelės vaisiai, kokosai, ananasai, juodieji serbentai), džiovinti obuoliai, natūrali kvapioji medžiaga, liofilizuotos vyšnios.
Rekomenduojame arbatą Vyšnių sodas ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite arbatinį šaukštelį arbatos (~3g.), užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min.