Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
5-8 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria Rooibos arbatą Avietinis rojus?
Arbata “Avietinis rojus” yra specialus mišinys, kuris apjungia Rooibos arbatą su įvairiais džiovintais vaisiais ir avietėmis, suteikiant jai skirtingų skonio ir aromato niuansų. Pagrindinės sudedamosios dalys šio mišinio yra:
Rooibos arbata: Rooibos arbata yra natūrali arbata, pagaminta iš Rooibos augalo lapų. Ji yra gana populiari Pietų Afrikoje dėl savo unikalios skoninės sudėties ir teigiamų sveikatos savybių.
Džiovintų vaisių mišinys: Šis mišinys apima įvairius džiovintus vaisius, tokius kaip aronijos uogos, obuoliai, šermukšnių vaisiai, erškėtuogės, gudobelės vaisiai, juodieji serbentai, šeivamedžio uogos ir kriaušės. Šie vaisiai suteikia arbatai įvairių skonių ir aromatų, gali pridėti saldumo ir rūgšties.
Liofilizuotos avietės: Liofilizacija yra specialus vaisių džiovinimo procesas, kuris leidžia išlaikyti vaisių skonį ir aromatą be daugelio drėgmės. Liofilizuotos avietės suteikia arbatai papildomos avietinės skonį ir tekstūrą.
Visos šios sudedamosios dalys sujungiamos, kad sukurtų unikalų avietinį Rooibos arbatos mišinį su įvairiais skoniais ir aromatais, kurie yra gana populiarūs dėl savo malonaus skonio ir sveikatos naudos.
• Kilmės šalis: Pietų Afrika
Sudedamosios dalys:
Rooibos arbata, džiovintų vaisių mišinys (kinrožių žiedai, aronijos uogos, obuoliai, šermukšnių vaisiai, erškėtuogės, gudobelės vaisiai, juodieji serbentai, šeivamedžio uogos, kriaušės), liofilizuotos avietės, kvapioji medžiaga.
Rekomenduojame arbatą Avietinis rojus ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite 2 šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 5-8 min.