Vandens paruošimo temperatūra
80°C
Paruošimo laikas
1-3 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria White Monkey arbatą?
White Monkey arbatą išskiria keli svarbūs faktoriai:
White Monkey arbata yra gaminama iš Kinijos Fujian provincijos aukštos kokybės Camellia sinensis arbato lapų. Tai yra baltoji arbata, kuri gaunama iš jaunų lapų ir pumpurų.
White Monkey arbata yra žinoma dėl savo labai žemo lapų oksidacijos lygio. Balti arbatos lapai yra švelniai fermentuojami ir džiovinami, todėl išlaiko šviesų spalvą ir subtilų skonį.
White Monkey arbata turi švelnų, gaivų ir vaisišką skonį su gėlėtais ir vaisiniais aromatais. Ji dažnai turi subtilų saldumą, kuris suteikia jai ypatingą charakterį.
White Monkey arbata gali būti pripažįstama pagal lapų formą. Lapai būna ilgi, storu paviršiumi, ir asocijuojami su beždžionėmis.
Visi šie faktoriai suteikia White Monkey arbatai unikalų skonį ir išskiria ją iš kitų arbatų rūšių.
• Kilmės šalis: Kinija
Sudedamosios dalys:
baltoji arbata White Monkey.
Rekomenduojame arbatą White Monkey ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 70-80° C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 1-3 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.