Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
2-3 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria Kenia GFOP Marylin arbatą?
Kenija GFOP (Kenya Golden Flowery Orange Pekoe) Marilyn arbata yra kokybiška Kenijos arbatos rūšis. Ši arbata išsiskiria šiais bruožais:
Kilmė: Kenijos arbata yra gaminama iš Kenijos aukštos kalnų teritorijų lapų. Tai padeda suteikti arbatai ypatingo skonio savybių.
GFOP Marilyn yra gaminama iš aukščiausios kokybės lapų ir pumpurų. Tai reiškia, kad arbata yra laikoma viena iš geriausių Kenijos arbatu.
Skonis: Šios arbatos skonis yra gana stiprus, gausus ir turtingas. Jis dažnai būna vaisinis ir puikiai tinka gerti be cukraus arba su pienu.
Spalva: Kenija GFOP Marilyn arbatos spalva yra šviesiai ruda iki aukso atspalvio. Ji yra labai patraukli ir skirtinga nuo kitų arbato rūšių spalvų.
Kvapas: Kenija GFOP Marilyn arbata taip pat turi puikų kvapą, kuris gali būti vaisinis, gėlinis arba netgi šiek tiek prieskoninis.
Svarbu pažymėti, kad konkrečios Kenijos arbatos rūšies skonis ir savybės gali kisti priklausomai nuo auginimo vietos, derliaus metų ir kitų veiksnių. Tačiau GFOP Marilyn yra viena iš labiausiai vertinamų Kenijos arbatoje dėl jos aukštos kokybės ir unikalios skonio patirties.
• Kilmės šalis: Kenija
Sudedamosios dalys:
juodoji arbata Kenia GFOP Marylin.
Rekomenduojame arbatą ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite arbatinį šaukštelį arbatos (~3g.), užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min.