Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
5-8 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria visinė Mango Tango arbatą?
Ananasai, apelsinas, mango, braškės – visa tai rasite mūsų arbatoje! Išgėrus malonumas nesibaigia – galima valgyti visus vaisius! Ir perspėjame – verta tai daryti. Džiovinti vaisiai, slepia įdomias, sveikatą stiprinančias savybes. Padeda virškinti, valo virškinimo sistemą nuo nesuvirškintų likučių, bet taip pat gali sumažinti blogojo cholesterolio kiekį. Kalbant apie ananasus – čia pirmuoju smuiku groja bromelainas. Šis fermentas turi priešuždegiminių ir prieš edematinių savybių, taip pat pagreitina ląstelių regeneraciją.
• Kilmės šalis: Lenkija
Sudedamosios dalys:
kandizuotas apelsinas (apelsinų žievelė, cukrus, gliukozės sirupas, rūgštingumo reguliatorius E330, konservantas E202, aromatas), kandizuoti annasai (ananasas, cukrus, konservantas SO2), kandizuotas mango (mangas, cukrus, rūgštingumo reguliatorius citrinos rugštis, konservantas SO2), liofilizuotas apelsinas, šafranas laukinis, medetkų žiedlapiai, liofilizuotos braškės, kvapioji medžiaga (vaisių kiekis iki 96 %).
Rekomenduojame arbatą ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite 2 šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 5-8 min.