Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
5-8 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria vaisinė arbatą Purpurinė sala?
Mėlynosios Balnapupės (Blue Butterfly) žiedai žinomi kaip mėlynieji žirnių žiedai. Ši mėlynoji gėlė, kitaip vadinama Clitoria Ternatea, auginama Azijoje. Indigo spalvos arbata dėl mikroelementų gausos (geležies, fosforo, mangano, cinko) tradiciškai naudojama Ajurvedos medicinoje: skausmui, stresui, atminčiai, regėjimui gerinti. Reguliarus jos vartojimas sumažina cholesterolio kiekį ir apsaugo nuo diabeto. Taip pat ši mėlynoji arbata yra visos B grupės vitaminų šaltinis, todėl jos vartojimas skatina plaukų ir nagų augimą, odos regeneraciją. Arbatoje esantys medetkų žiedlapiai stiprina imuninę sistemą, o rugiagėlių žiedlapiai ramina ir atpalaiduoja. Unikalaus skonio arbatai suteikia kandizuotų vaisių gabaliukai.
• Kilmės šalis: Lenkija
Sudedamosios dalys:
kinrožių žiedai, kandizuoti melionai, kandizuotos papajos, kandizuoti ananasai, blue butterfly, liofilizuoti raudonieji serbentai, raudonųjų rugiagėlių žiedlapiai, medetkų žiedlapiai, kvapioji medžiaga.
Rekomenduojame arbatą ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite 2 šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 5-8 min.