Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
5-8 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria vaisinė arbatą Vitaminų sandėliukas?
Arbatos sudėtyje randame kinrožių žiedus, rožių žievelė, džiovintus obuolius, citrina, braškės. Tiek daug kvapo ir skonio vienoje arbatoje? Kodėlgi ne! Tai idealus pasiūlymas šaltoms rudens ir žiemos dienoms, pavyzdžiui, kaip priedas prie karšto vyno.
Kinrožių žiedai turi nedidelį diuretinį poveikį, apsaugo nuo vandens stagnacijos organizme ir skatina kūno valymą. Be to, jis yra vitamino C ir antioksidantų (polifenolių, antocianinų ir flavonoidų) šaltinis, jis taip pat padeda apsaugoti kepenis.
• Kilmės šalis: Lenkija
Sudedamosios dalys:
kinrožių žiedai, džiovinti obuoliai, rožių žievelė, rožių žiedlapiai, citrina (cukrus, citrina), liofilizuotos braškės, kvapioji medžiaga.
Rekomenduojame arbatą ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite 2 šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 5-8 min.