Vandens paruošimo temperatūra
80°C
Paruošimo laikas
1-3 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria GenMaiCha arbatą?
Arbata kadaise buvo prabangos prekė daugelyje pasaulio vietų. Kad galėtų gerti šią arbata visi įskaitant skurdesnius, japonai sugalvojo idėją. Jie sumažino gėrimo kainą, o už tai į arbata pradėjo dėti Azijoje populiarių skrudintų ryžių. Taip buvo sukurta viena ikoniškų žaliųjų arbatų – Genmaicha. “Liaudies arbatą” žmonės gėrė pasninkaudami dėl religinių priežasčių (tai padėjo nuslopinti alkio jausmą). Suši barai taip pat prisidėjo prie gėrimo populiarumo, kur Genmaicha žalioji arbata vis dar labai dažnai patiekiama šiandien.
Genmaicha (ryžių arbata) yra puikus įvadas į žaliųjų arbatų pasaulį – švelni, neapkarstanti, o kepinti ryžių grūdeliai suteikia ypatingą riešutinį prieskonį.
• Kilmės šalis: Kinija
Sudedamosios dalys:
žalioji arbata, skrudinti ryžiai.
Rekomenduojame arbatą GENMAICHA ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 70° C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 2-4 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.