Japoniška žalioji arbata Asatsuyu – 100 g
19.99€ Original price was: 19.99€.15.99€Current price is: 15.99€. su PVM
Liko 2
Vandens paruošimo temperatūra
70°C
Paruošimo laikas
1-3 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria Asatsuyu arbatą?
🫖 Asatsuyu „Rytinė rasa“ – išskirtinė japoniška žalioji arbata Sencha
Asatsuyu „Rytinė rasa“ – tai pirmojo derliaus japoniška žalioji arbata Sencha, pagaminta iš retos Asatsuyu arbatmedžio veislės, užregistruotos dar 1953 metais. Ši veislė garsėja savo subtilumu, o jos auginimas ir apdorojimas reikalauja ypatingo meistriškumo.
🌿 Kuo ypatinga Asatsuyu žalioji arbata?
Asatsuyu vadinama natūralia Gyokuro, nes jos skonis primena legendinę Gyokuro – žaliųjų arbatų karalienę. Tai išskirtinai švelni, šilkinė ir sodraus umami skonio arbata, turinti gaivios žolės natą, bet be įprasto kartumo, būdingo daugeliui Sencha rūšių.
Kadangi Asatsuyu arbata auginama be šešėliavimo, jos lapeliuose natūraliai susidaro daugiau katechinų, tačiau meistriškai atliktas apdorojimas leidžia išlaikyti malonų, saldų skonį.
🌸 Kodėl verta rinktis Asatsuyu „Rytinė rasa“?
100 % aukščiausios kokybės japoniška žalioji arbata Sencha
Pirmosios derliaus arbata – šviežia, subtilaus aromato
Skonis panašus į Gyokuro, tačiau auginama natūraliai
Itin švelni, be kartumo, su umami saldumu
Rankomis apdorota, riboto derliaus – tikriems arbatos gurmanams
🍵 Išskirtinis pojūtis kiekviename puodelyje
Kiekvienas Asatsuyu „Rytinė rasa“ gurkšnis pažadina skonio, kvapo ir regos pojūčius. Tai daugiau nei arbata – tai autentiškos Japonijos arbatos kultūros patyrimas.
Sudedamosios dalys:
žalioji arbata Asatsuyu.
Rekomenduojame arbatą Asatsuyu ruošti taip:
Paruošimo būdas (japoniškas):
Įpilkite karšto vandens į puodelius ir palikite, kol pasieks tinkamą temperatūrą.
Į arbatinuką suberkite arbatos lapelius.
Kai vanduo puodeliuose pasieks reikiamą temperatūrą, lėtai supilkite jį į arbatinuką su lapeliais ir palikite arbatą pritraukti.
Užplikytą arbatą paskirstykite į puodelius pakaitomis, kad spalva ir skonis pasiskirstytų tolygiai kiekviename puodelyje.
Trims porcijoms naudokite: 2 arbatinius šaukštelius arbatos (apie 6 g). Mažesnis kiekis suteiks švelnesnį užpilą. Užpilkite 160 ml vandens, kurio temperatūra 65–70 °C, ir palaikykite 1,5–2 minutes.
Arbatą galima plikyti tris kartus. Antrasis ir trečiasis plikymas trunka iki 30 sekundžių. Po kiekvieno plikymo atskirkite lapelius nuo užpilo.
| Svoris | 0.05 kg |
|---|---|
| Išmatavimai | 35 × 25 × 15 cm |
| Svoris |
50g |
| Šalis |
Japonija |
