Vandens paruošimo temperatūra
80°C
Paruošimo laikas
1-3 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria arbatą Mango Tango?
Kuo daugiau arbatos geriame, tuo geriau vertiname jos aromatą, skonio natas ir savybes. “Arbata geriama, kad pamirštum pasaulio triukšmą”, – sako sena kinų patarlė. Arbatos pagrindas tai žalioji arbata Sencha, kuri gauna daug dėmesio. Vieni pabrėžia jos neįprastą skonį, kiti – sveikatai palankų poveikį visam organizmui. Derlius prasideda balandžio mėnesį (šio laiko lapai suteikia švelnų, subtilų skonį) ir trunka iki gegužės pabaigos (intensyvi ir išraiškinga veislė). Tada naudojamas karštas garas, džiovinamas karštu oru ir greitai susukamas į būdingus kūgius – viskas tam, kad lapai neoksiduotų.
• Kilmės šalis: Kinija
Sudedamosios dalys:
žalia arbata Sencha, mango (cukrus, apelsinas), ananasai (cukrus, ananasas), apelsinas (cukrus, apelsinas), liofilizuotos braškės, liofilizuotas apelsinas, laukinis šafranas, medetkų žiedlapiai, kvapioji medžiaga.
Rekomenduojame arbatą Mango Tango ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite arbatinį šaukštelį arbatos (~3g.), užplikykite virintu, iki 80°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 1-3 min.