Vandens paruošimo temperatūra
80°C
Paruošimo laikas
-3 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria arbatą Palermo?
Ką rasime arbatoje? Žaliaja arbata Ceylon style OPA. Papildomai – džiovinti oboliai ir kriaušės, liofilizuotos braškės, rožių žiedlapiai, šeivamedžio, aronujų uogos ir avietės. Avietės jau seniai naudojamos kovojant su karščiavimu, virusinių ir bakterinių ligų metu. Rožių žiedlapių pagrindu paruoštos arbatos vartojimas pagerina organizmo imunitetą ir padeda kovoti su bendru silpnumu. Beržų lapai taip pat yra veiksmingi kovojant su peršalimu ir gripu. Jazminų žiedlapiai kvepia puikiai.
• Kilmės šalis: Kinija
Sudedamosios dalys:
žalioji arbata Ceylon style OPA, džiovinti obuoliai, džiovintos kriaušės, apelsino žievelė, šeivamedžio uogos, rožių žievelė, aronijų uogos, liofilizuotos braškės, jazminų žiedlapiai, beržo lapai, kvapioji medžiaga.
Rekomenduojame arbatą Palermo ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite arbatinį šaukštelį arbatos (~3g.), užplikykite virintu, iki 80°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 1-3 min.