Vandens paruošimo temperatūra
80°C
Paruošimo laikas
1-3 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria Sencha Japan arbatą?
Sencha yra viena iš populiariausių Japonijos arbatai, ir ją išskiria keletas svarbių savybių:
Augalų auginimas ir derlius: Sencha arbata yra pagaminta iš jaunų, švelnių arbatmedžių lapų viršūnių. Japonijoje dažniausiai naudojami arbatmedžiai yra auginami šešėlije arba dalinai šešėlije, kad būtų sumažintas chlorofilo kiekis lapuose ir pailginamas lapų auginimo procesas.
Apdorojimas: Sencha lapai yra greitai garinami, kad sustabdytų fermentacijos procesą. Tai skiriasi nuo žaliųjų arbatų, kurios yra fermentuojamos.
Skonis: Sencha arbata turi gaivų, švelnų, gėlinį ar vaisinį skonį, priklausomai nuo jos kilmės vietos. Skonio ir aromato ypatumai gali skirtis priklausomai nuo to, kaip buvo užauginti, paruošti ir saugoti Sencha lapai.
Spalva: Sencha arbata dažniausiai turi šviesią žaliosios spalvos atspalvį, nes lapai yra minimaliai fermentuoti.
Visos šios savybės suteikia Sencha arbatai unikalų skonį ir aromatą, kuris yra labai vertinamas tiek Japonijoje, tiek visame pasaulyje.
• Kilmės šalis: Japonija
Sudedamosios dalys:
žalioji arbata Sencha Japan.
Rekomenduojame arbatą Sencha Japan ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 70-80° C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 1-3 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.