Vandens paruošimo temperatūra
80°C
Paruošimo laikas
1-3 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria Yunnan arbatą?
Yunnanų žalioji arbata yra klasikinė, kasdieninė žalia arbata iš Yunnan provincijos. Ji pasižymi stipriu, tačiau švelniai dūmingu aromatu.
Yunnan provincija, nors ir garsėja ypač pu-erh arbatomis ir juodosiomis arbatais (kinų klasifikacijoje vadinamomis raudonosiomis), taip pat gamina labai daug žaliosios arbatos. Jos turi savo unikalų charakterį.
Žaliosios arbatos yra daugiau susijusios su kitais Kinijos regionais, tokiuose kaip Zhejiang, Jiangsu, Fujian ir kt. Yunnan regiono arbata daugiausiai asocijuojama su juodąja arbata, pavyzdžiui, Dian Hong (Yunnan juodoji arbata).
• Kilmės šalis: Japonija
Sudedamosios dalys:
žalioji arbata Yunnan.
Rekomenduojame arbatą Yunnan ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 70-80° C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 1-3 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.