Vandens paruošimo temperatūra
80°C
Paruošimo laikas
1-3 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria žydinti arbatą?
Kiekvienas, kuris kada nors paėmė rankomis surištų arbatos lapų rutulį, iš karto susidomės tuo, kas slypi už jo. Kaip arbata “žydės”? Kokia tai bus spalva? Ir ar jis apskritai bus skanus? Gaukite meilės gėlę ir įsitikinkite patys. Mes tik atskleisime, kad jis yra rankomis austas iš žaliosios arbatos lapų ir gražios ličio gėlės. Daugiau nė žodžio!
• Kilmės šalis: Kinija
Sudedamosios dalys:
Keturios žydinčios arbatos, atrinktos atsitiktinai
Rekomenduojame arbatą ruošti taip:
Į 500 – 1000 ml. skaidraus stiklo arbatinuką ar stiklinę įdėkite žiedelį. Užpilkite virintu, atvėsintu – iki 70 – 95° C vandeniu – kuo vėsesnis vanduo, tuo gėrimas bus skanesnis. Uždenkite arbatinuką dangteliu ir mėgaukitės reginiu. Po 3 – 5 min. spalvingas arbatos žiedas pilnai išsiskleis, tad galite pilstyti į puodelius ir mėgautis. Galima paskaninti medumi, citrina ar pan.