Vandens paruošimo temperatūra
80°C
Paruošimo laikas
1-3 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria Long Zhu arbatą?
Baltoji arbata su subtiliu skoniu ir ryškiai geltona spalva pradžiugins kiekvieną švelnių gėrimų mylėtoją. Balta arbata Long Zhu ne tik teigiamai veikia sveikatą, bet ir puikiai atpalaiduoja. Arbatos lapai rankiniu būdu susukami į rutulius. Tai labai subtilus procesas, todėl arbata išlaiko subtilų skonį. Long Zhu baltoji arbata auginama Fujian (Fuťijen) provincijoje.
Baltosios arbatos lapai yra surenkami iš arbatmedžio jaunų lapų ir pumpurų. Jie nepraėjo tiek daug fermentacijos kaip, pvz., juodosios arbatos lapai. Tai yra pirmasis būdas, kaip jie skiriasi nuo kitų arbatos tipų.
Baltosios arbatos skonis yra subtilus ir švelnus, dažnai su natūraliomis gėlių, vaisių ar medaus užuominomis.
Didelis antioksidantų kiekis: Ši arbatos rūšis gali turėti daug antioksidantų, kurie yra naudingi sveikatai.
• Kilmės šalis: Kinija
Sudedamosios dalys:
balta arbata Long Zhu.
Rekomenduojame arbatą Long Zhu ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite arbatinį šaukštelį arbatos (~3g.), užplikykite virintu, iki 80-85°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 1-3 min.