Vandens paruošimo temperatūra
80°C
Paruošimo laikas
1-3 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria Baltoji orchidėja arbatą?
Baltoji orchidėja arbata yra speciali arbata, kurią gaminant naudojama baltosios arbatos (Pai Mu Tan) lapai, kartu su kitomis sudedamosiomis dalimis, kad būtų sukurtas unikalus skonis ir aromatas. Štai kaip šios sudedamosios dalys gali prisidėti prie jos skonio:
Baltoji arbata Pai Mu Tan: Baltosios arbatos lapai suteikia arbatai švelnų ir švelnų skonį su šiek tiek saldumo. Tai yra pagrindas šiame mišinyje.
Rabarbarai: Rabarbarų priedas gali suteikti arbatai šiek tiek rūgštingumo ir gaivumo.
Džiovinta kriaušė: Kriaušės gali pridėti šiek tiek vaisinės saldumo ir aromato, kuris papildo baltojoje arbatoje esantį natūralų saldumą.
Rugiagėlių žiedlapiai: Rugiagėlių žiedlapiai gali suteikti subtilų gėlių aromatą ir skonį arbatai.
Apelsinų žiedlapiai: Apelsinų žiedlapiai papildo arbatos skonį citrusiniais akcentais ir aromatu.
Visos šios sudedamosios dalys kombinuojamos, kad būtų sukurtas subtilus, vaisinis ir gėlių aromatu pasižyminčios baltosios orchidėjos arbatos skonis. Taigi, šios sudedamosios dalys suteikia jai unikalų ir įdomų skonį, kuris gali būti malonus ir gaivinantis.
Sudedamosios dalys:
baltoji arbata Pai Mu Tan, rabarbarai, džiovinta kriaušė, rugiagėlių žiedlapiai, apelsinų žiedlapiai, kvapioji mežiaga.
Rekomenduojame arbatą Baltoji Orchidėja ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 70-80° C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 1-3 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.