Vandens paruošimo temperatūra
90°C
Paruošimo laikas
2-4 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria arbatą Urso?
Raudonąją arbatą, pagamintą pagal gerai saugomus receptus, sumaišėme su dideliais, liofilizuotais prinokusiais vaisių gabalėliais. Todėl jūsų organizmui vitaminų nepritrūks!
Pu-erh yra raudona arbata, iš dalies fermentuota, o šios arbatos apdorojimo procesas yra labai sudėtingas ir ilgalaikis. Tai buvo tik imperatorių gėrimas. Šios arbatos sveikatingumo savybės jau daugelį metų vertinamos kinų medicinoje. Pu-Erh sudėtyje esantys junginiai veikia medžiagų apykaitą, mažindami riebalų kiekį poodiniame audinyje. Taigi tai daugiausia žinoma kaip lieknėjimo arbata. Žmonės, turintys didelį antsvorį, reguliariai geria Pu-erh arbatą nuo 3 iki 5 puodelių per dieną, per mėnesį gali prarasti nuo 3,2 iki 10,8 kg svorio.
Tai sveikiau, nei manote. Jei jums įdomu, kaip atrodė ir kvepėjo arbata prieš du tūkstančius metų, leiskite sau Pu Erh. Paslaptinga dviguba fermentacija suteikia Pu Erh magiškų gebėjimų. Pu Erh vadinamas kinų penicilinu.
• Kilmės šalis: Kinija
Sudedamosios dalys:
Pu Erh, citrinžolė, liofilizuotos braškės, liofilizuotos avietės, natūrali kvapioji medžiaga.
Rekomenduojame arbatą Urso ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 90° C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 2-4 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.