Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
3-5 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria arbatą Vasaros atgaiva?
Juoda arbata praturtinta įdomiais papildymais. Citrinų žolė turi atpalaiduojantį poveikį, gerina koncentraciją, mažina prakaitavimą ir pagreitina medžiagų apykaitą. Apelsinas suteikia mūsų organizmui vitamino C, K, ir P, taip pat taninų, kalcio, magnio ar geležies. Mėtos pirmiausia veikia organizmo virškinimo procesus, padidina skrandžio sulčių sekreciją ir pagerina žarnyno funkciją. Kodėl gi nepasilepinus?
Arbata “Vasaros atgaiva” – tai švelnus ir gaivus aromatinis pasaulis, susiliejantis žavesingai juodoji arbata su likimo švelnumu, kurį suteikia citrinžolės švelnumas. Tarsi šviesos spindulių dvelksmas, apelsinų žiedai priduoda tam ypatingą žavumo akcentą. Tačiau tai dar ne viskas – liofilizuotas apelsinas priduoda gurkšno gaivumo, kuris kaip vasaros saulės spinduliukas liečia tavo skonį. Kvapioji mėta sukuria malonų gaivo ir švelnumo derinį, o natūrali kvapioji medžiaga apgaubia viską subtilia, bet užburiančia aromato aureole. Vasaros atgaiva – tai ne tik arbata, tai yra vasara tavo puodelyje, tai romantiškas skonio kelionės prisiminimas, kuris palieka ne tik geras, bet ir neabejotinai širdį šildančias emocijas. Tai kvapas ir skonis, kuris ne tik gaivina tavo skonį, bet ir sukuria magišką vasaros vakaro nuotaiką, kurią norėsi iš naujo patirti ir vėl ir vėl.
• Kilmės šalis: Kenija
Sudedamosios dalys:
juodoji arbata, citrinžolė, apelsinų žiedai, liofilizuotas apelsinas, mėtos, natūrali kvapioji medžiaga.
Rekomenduojame arbatą Vasaros atgaiva ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite arbatinį šaukštelį arbatos (~3g.), užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min.