Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
3-5 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria arbatą Vyšnia Serbentai?
Arbata “Vyšnia Serbentai” yra speciali arbata, kuri papildomai yra praturtinta vaisių ir uogų ingredientais. Sudėtis apima šias pagrindines sudedamąsias dalis:
Juodoji arbata Ceylon OP: Tai yra juodosios arbatos rūšis, kuri dažniausiai yra gaminama iš Camellia sinensis arbatmedžio lapų. Ji turi ryškų ir turtingą skonį.
Liofilizuoti serbentai: Liofilizacija yra procesas, kuriuo iš vaisių ir uogų pašalinama drėgmė, tačiau išlaikomas natūralus skonis ir aromatas. Serbentai prideda švelnų ir vaisišką skonį.
Liofilizuotos vyšnios: Liofilizuotos vyšnios yra vaisių produktas, kuriose drėgmė yra pašalinta šaldant juos ir išgarinant drėgmę. Vyšnios gali suteikti arbatai saldžių ir vaisiškų aromatų.
Liofilizuotos gervuogės: Panašiai kaip vyšnios, liofilizuotos gervuogės yra vaisių produktas, kuriose drėgmė yra pašalinta liofilizacijos būdu. Gervuogės gali pridėti šiek tiek vaisių skonio ir saldumo.
Arbata “Vyšnia Serbentai” pasižymi subtiliu juodosios arbatos skoniu, papildytu vaisių ir uogų aromatais. Galima tikėtis, kad ši arbata yra gana vaisiška ir švelni, su maloniu vaisių prieskoniu.
• Kilmės šalis: Šri Lanka
Sudedamosios dalys:
juodoji arbata Ceylon OP, liofilizuoti serbentai, liofilizuotos vyšnios, liofilizuotos gervuogės, rugiagėlių žiedlapiai, kvapioji medžiaga.
Rekomenduojame arbatą Vyšnia Serbentai ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite arbatinį šaukštelį arbatos (~3g.), užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min.