Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
3-5 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria arbatą Spanguolė?
Arbata “Spanguolė” yra arbata savo sudėtyje turinti natūralių, tiek džiovintų spanguolių bei kitų ingredientų, tokių kaip juodoji arbata. Tai yra specialus arbatos mišinys.
Spanguolių sveikatingumo savybes patvirtino daugybė tyrimų, todėl šie vaisiai yra vieni sveikiausių pasaulyje. Jie išgarsėjo ypač dėl savo teigiamo poveikio sergant šlapimo takų ligomis. Juodoji arbata suteikia gintaro spalvos ir gilų aromatą. Arbatos skonis yra išraiškingas ir intensyvus. Jis gerai dera su pienu ir medumi. Dėl savo subtilaus saldumo ir ryškios spalva arbatą rekomenduojama tiek suaugusiems, tiek vaikams. Jo kilnų skonį vertina žmonės visame pasaulyje.
• Kilmės šalis: Indija
Sudedamosios dalys:
juodoji arbata, džiovintos spanguolės, natūrali kvapioji medžiaga, liofilizuotos spanguolės.
Rekomenduojame arbatą Spanguolė ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite arbatinį šaukštelį arbatos (~3g.), užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min.