Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
3-5 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria arbatą Kivi?
Sudedamųjų dalių turtingumas, tai kas išskiria šią arbatą “Kivi”. Arbatos žinovas Lu Yu, teigia, kad arbata yra sprendimas, kurį priima burna, tai reiškia, kad svarbiausia yra, koks jos skonis ir koks yra jos poveikis žmogaus organizmui. Tai subjektyvus kriterijus, kuris tiks kiekvienam žmogui, renkant arbata. “Kivi” arbata su priedais atveju galite būti tikri, kad tai yra geriausias įmanomas sprendimas.
• Kilmės šalis: Šri Lanka
Sudedamosios dalys:
juoda arbata Ceylon OP, citrina (cukrus, apelsinas), liofilizuoti kiviai, kokosas, kvapioji medžiaga.
Rekomenduojame arbatą Kivi ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite arbatinį šaukštelį arbatos (~3g.), užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min.