Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
3-5 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria arbatą Ceylon OP black?
Viena puikiausių Ceilono juodosios arbatos rūšių. Stambių arbatlapių, rausvos auksinės spalvos, ryškaus gaivių vaisių aromato, turtingo skonio stipri arbata. Aukštai Dimbulos regione Šri Lankoje, iki 1972 vadintoje Ceilonu, vėsiame ir tyrame ore auga arbatos krūmai. Ten renkamas aukštos kokybės derlius, kuris suteikia Ceylon OP arbatai intensyvų, ryškų skonį ir sodrią aukso spalvą. Tai arbata, kuria galima mėgautis bet kuriuo paros metu.
• Kilmės šalis: Šri Lanka
Sudedamosios dalys:
juodoji arbata Ceylon OP.
Rekomenduojame arbatą Ceylon OP ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite arbatinį šaukštelį arbatos (~3g.), užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min.