Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
3-5 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria Long Zhu arbatą?
Išskirtinė arbata ypatingoms progoms. Šis neįprata, įspūdingai atrodanti arbata yra iš Kinijos Fujian provincijos, žinomos dėl palankių arbatai klimato sąlygų. Šviežiai nuimti jauni lapai ir pumpurai iš kilnių arbatos krūmų, apdorojami tradiciniu fermentacijos ir džiovinimo procesu, o po to susukami į mažus karoliukus. Taip suformuoti arbatos lapeliai – gražūs, lėtai skleidžiasi vandenyje, pamažu atiduodami ištraukai savo skonį ir kvapą. Todėl tuos pačius lapelius galima plikyti keletą kartų. Be to, puodeliui paruošti pakanka vos keleto perlų. Jau pirmasis gurkšnis džiugina gomurį kilniu skoniu. Jauni pumpurai turi daug naudingu sveikatai organiniu junginiu, o juose esantis teinas stimuliuoja ir prideda energijos.
• Kilmės šalis: Kinija
Sudedamosios dalys:
juodoji arbata Long Zhu.
Rekomenduojame arbatą Long Zhu ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite arbatinį šaukštelį arbatos (~3g.), užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min.