Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
3-5 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria arbatą Lupo?
Arbatos “Lupo” pagrindas yra juodoji arbata iš Kenijos. Juodoji arbata iš Kenijos yra žinoma dėl savo stipraus skonio ir puikios kokybės. Ji gali suteikti arbatai turtingo ir gilaus skonio, todėl tai dažnai naudojama kaip pagrindinė sudedamoji dalis įvairių arbatos mišinių.
Liofilizuotos vyšnios yra vaisiai, kurie buvo apdoroti liofilizacijos metodu. Vyšnios yra gerai žinomos dėl to, kad jos yra turtingos vitaminais ir mineralais, ypač vitaminu C ir kalciu. Vitaminas C padeda stiprinti imuninę sistemą ir yra antioksidantas, kuris gali padėti organizmui kovoti su laisvaisiais radikalais.
Liofilizuotas persikas: Šis ingredientas yra apdorotas liofilizacijos metodu, kuris padėda išsaugoti maistinės medžiagos ir skoni. Persikas yra rekomenduojamas žmonėms, sergantiems hipertenzija (aukštu kraujo spaudimu) ir dideliu cholesterolio kiekiu. Jame yra B grupės vitaminų, vitamino PP (niacino) ir vitamino C. Persikas taip pat padeda organizmui atsikratyti toksinų ir perteklinių medžiagų apykaitos produktų.
Rugiagėlių žiedlapiai: Tai gėlės, kurios naudojamos arbatos gamybai. Jos yra organinių rūgščių šaltinis, kurios gali padėti skatinti skrandžio sulčių ir seilių gamybą. Šiose gėlėse taip pat yra augalinių taninų, kurie turi sutraukiančių (adstringentų), priešuždegiminių ir antioksidacinių savybių.
• Kilmės šalis: Kenija
Sudedamosios dalys:
juodoji arbata, liofilizuota vyšnios 1,2%, kokoso drožlės, kvapioji medžiaga, rugiagėlių žiedlapiai, liofilizuotas persikas, migdolų drožlės.
ALERGĖNAI: Migdolai
Rekomenduojame arbatą Lupo ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite arbatinį šaukštelį arbatos (~3g.), užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min.