Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
3-5 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria arbatą Panna Cotta?
Arbata “Panna Cotta” sudaro juodoji arbata, liofilizuota avietės, kokoso drožlės, kvapioji medžiaga ir apelsino žievelės. Šios sudedamosios dalys suteikia arbatai skirtingų skonių ir aromatų.
Juodoji arbata gaminama iš Camellia sinensis arbatmedžio lapų. Turi kelias naudingas savybes organizmui:
Antioksidantai: Juodoji arbata yra turtinga antioksidantais, tokiomis kaip polifenoliai, kurie gali padėti apsaugoti organizmą nuo laisvųjų radikalų žalos.
Energija: Juodoji arbata dažnai turi kofeino, kuris suteikia energijos ir pagerinti budrumą.
Liofilizuota avietė suteikia natūralų vaisių skonį ir papildomų antioksidantų.
Apelsino žievelės pridėda aromato ir skonio arbatai.
• Kilmės šalis: Kenija
Sudedamosios dalys:
juodoji arbata, liofilizuota avietės 4%, kokoso drožlės, kvapioji medžiaga, apelsino žievelės.
Rekomenduojame arbatą Panna Cotta ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite arbatinį šaukštelį arbatos (~3g.), užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min.