Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
3-5 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria arbatą Skanėstas?
Juodosios arbatos sudėtis buvo paįvairinta braškių ir persikų vaisiais – dėl to arbata turi neįtikėtinai gaivią natą, tačiau nepraranda savo išskirtinio charakterio. Randame čia irgi jazminų žiedlapių. Azijoje šio augalo savybės jau seniai vertinamos. Džiovinti jazminų žiedlapiai yra turtingas flavonoidų šaltinis, todėl gerina veido oda. Natūralūs eteriniai aliejai labai ramina ir atpalaiduoja visą kūną. Mažina stresą ir palengvina užmigimą po sunkios dienos.
Persikai ir braškės suteikia natūralų vaisinį saldumą ir gali papildyti arbatos skonį. Taip pat jie gali turėti savo antioksidacinių savybių.
Visi šie komponentai gali suteikti arbatai “Skanėstas” unikalų skonį ir aromatą.
• Kilmės šalis: Kenija
Sudedamosios dalys:
juodoji arbata, liofilizuotas persikas, liofilizuota braškė, jazminų žiedlapiai, rugiagėlių žiedlapiai, saulėgrąžų žiedlapiai, kvapioji medžiaga.
Rekomenduojame arbatą Skanėstas ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite arbatinį šaukštelį arbatos (~3g.), užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min.