Vandens paruošimo temperatūra
100°C
Paruošimo laikas
3-5 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria Pu Erh arbatą?
Pu Erh arbata yra raudonoji arbata, kuri yra specialiai fermentuota ir brandinama, skirtingai nuo daugumos kitų arbatų. Sudėtis yra papildoma su įvairiais ingredientais, tokiais kaip goji vaisiai, kokoso drožlės, apelsino žievelės, rožių žiedlapiai, raudonieji serbentai, jazminaičių žiedlapiai, spanguolės ir kvapioji medžiaga. Šie papildomi ingredientai gali suteikti Pu Erh arbatai papildomų skonio atspalvių ir aromatinių niuansų, pridedant vaisių ir gėlių skonių bei aromatų.
Tačiau svarbiausia yra tai, kad Pu Erh arbata yra fermentuota ir subrendusi su unikaliu skoniu, kuris dažnai yra sodrus, žemiškas ir gali turėti subtilių medaus arba žemės kvapų.
Visi šie papildomi ingredientai gali pridėti įvairių skonių ir aromatų aspektų, todėl galutinis produktas bus mišinys, kuris gali suteikti skirtingas skonio ir aromato patirtis nei grynai Pu Erh arbata. Tačiau svarbu paminėti, kad šie papildomi ingredientai dažnai naudojami tam, kad pridėtų skonio ir kvapo kompleksiškumo, o ne išskirtinai keistų Pu Erh arbatos pagrindinį charakterį.
• Kilmės šalis: Kinija
Sudedamosios dalys:
Pu-erh raudonoji arbata, džiovinti goji vaisiai, kokoso drožlės, džiovintos apelsino žievelės, rožių žiedlapiai, liofilizuoti raudonieji serbentai, jazminaičių žiedlapiai, liofilizuotos spanguolės, kvapioji medžiaga.
Rekomenduojame arbatą Himalajų kalvos ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite arbatinį šaukštelį arbatos (~3g.), užplikykite virintu, iki 100°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min.