Vandens paruošimo temperatūra
98°C
Paruošimo laikas
3-5 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria arbatą Pu Erh Toucha?
Pu Erh Mini Tuocha – Aukštos Kokybės Arbata Svorio Kontrolei
Pu Erh Mini Tuocha yra aukštos kokybės raudona arbata, kilusi iš garsiosios Yunnan provincijos Kinijoje, Yongde regiono. Arbata yra formuojama į mažus Tuo Cha lizdus, kurie lengvai ištirpsta karštame vandenyje, suteikdami pilną arbatos skonį ir aromatą. Kiekvienas arbatos gabaliukas supakuotas į originalų popierių, apsaugantį arbatą nuo pažeidimų ir atmosferos poveikio.
Kodėl Verta Rinktis Pu Erh Mini Tuocha?
Svorio Kontrolė: Ši arbata yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia kontroliuoti savo svorį, nes jos sudėtyje esančios medžiagos padeda pagreitinti medžiagų apykaitą ir skatinti riebalų deginimą.
Unikalus Skonis ir Aromatas: Pu Erh arbata pasižymi intensyviu, subalansuotu skoniu ir tamsia spalva, kuri yra ilgos fermentacijos procesų rezultatas. Jos aromatas primena miško paklotės kvapą, suteikiant arbatai natūralumo ir autentiškumo.
Natūralumas ir Kokybė: Arbata yra auginama ekologiškai, be pesticidų, užtikrinant jos natūralumą ir aukštą kokybę.
Kaip Paruošti Pu Erh Mini Tuocha?
Rekomenduojama ne saldinti Pu Erh Tuocha arbatos, nes cukrus gali neutralizuoti daugumą jos vertingų savybių. Paprasčiausiai užpilkite vieną arbatos rutulį karštu vandeniu ir leiskite jam išsiskleisti, kol pasieksite norimą skonio intensyvumą.
Sudedamosios dalys:
Pu Erh arbata.
Rekomenduojame arbatą ruošti taip:
Norint paruošti puodelį arbatos, reikia peiliu atskelti maždaug pusės arbatinio šaukštelio dydžio gabalėlį, panašiai kaip skaldant parmezano sūrį. Plikyti ~250 ml 98 °C vandeniu 3-5 min., arbatlapius nukošti. Galima plikyti keletą kartų.
Gongfu paruošimo metodas:
5 g arbatžolių nulieti 95 °C vandeniu.
Užpilti 100 ml 95 °C vandens, laikyti 20 s, nukošti. Tolesnių plikymų metu arbatžolės pritrauks per 5-10 s, plikyti galima iki 7 kartų.