Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
3-5 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria Pu Erh Green arbatą?
Pu Erh Green arbata yra aukštos kokybės arbata su ilgais, susiraukšlėjusiais, nuo tamsiai žalios iki rudos spalvos lapeliais. Šios kompozicijos užpilas yra šviesiai auksinės spalvos. Skonis subtilus, gaivus, su subtiliu kartumo dvelksmu. Arbata yra puikios raudonos ir žaliosios arbatos derinys.
Fermentacija: Pu-erh arbata yra fermentuota arbata, skirtingai nei dauguma kitų arbatų tipų. Tai reiškia, kad arbata yra apdorojama tam tikram laikui, kuris suteikia jai unikalių skonio ir kvapo savybių. Fermentacija taip pat leidžia Pu-erh arbatai gerėti su laiku ir keisti skonį.
Sveikatai naudingos savybės: Pu-erh arbata taip pat žinoma dėl savo potencialių sveikatai naudingų savybių, pvz., galimos antioksidantų ir skatintojų sveikatai savybės, kurios gali padėti sumažinti cholesterolio kiekį ir reguliuoti svorį.
• Kilmės šalis: Kinija
Sudedamosios dalys:
Pu Erh Green arbata.
Rekomenduojame arbatą Pu Erh Green ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 95° C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.