Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
5-8 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria vaisinę arbatą Ametisto saulė?
Mėlynosios Balnapupės (Blue Butterfly) žiedai žinomi kaip mėlynieji žirnių žiedai. Ši mėlynoji gėlė, kitaip vadinama Clitoria Ternatea, auginama Azijoje. Indigo spalvos arbata dėl mikroelementų gausos (geležies, fosforo, mangano, cinko) tradiciškai naudojama Ajurvedos medicinoje: skausmui, stresui, atminčiai, regėjimui gerinti. Reguliarus jos vartojimas sumažina cholesterolio kiekį ir apsaugo nuo diabeto. Taip pat ši mėlynoji arbata yra visos B grupės vitaminų šaltinis, todėl jos vartojimas skatina plaukų ir nagų augimą, odos regeneraciją. Arbatoje esančios šeivamedžio uogos išsiskiria savybėmis padedančiomis palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą. Išskirtinai vertingos aronijos vertinamos dėl uogose esančio nemažo vitamino PP, naudingo optimaliai kraujagyslių sienelių būklei, kiekio. Unikalaus skonio arbatai suteikia liofilizuotų vaisių ir uogų gabaliukai.
• Kilmės šalis: Lenkija
Sudedamosios dalys:
aronijos, šeivamedžio uogos, obuoliai, kinrožių žiedai, blue butterfly, kokosų drožlės, liofilizuotos avietės, liofilizuotos gervuogės, kvapioji medžiaga.
Rekomenduojame arbatą ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite 2 šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 5-8 min.