Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
5-8 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria visinė arbatą Geltonasis submarinas?
• Kilmės šalis: Lenkija
Sudedamosios dalys:
kandizuotas melionas (melionas, cukrus, rūgštingumo reguliatorius citrinos rugštis), kandizuoti annasai (ananasas, cukrus), kandizuota citrina (citrinos žievelė, cukrus, rūgštingumo reguliatorius E330, gliukozės sirupas, konservantas E202, kvapioji medžiaga, dažiklis E133, E102), kandizuoti ananasai (ananasas, cukrus, konservantas SO2), kandizuotos papajos (papaja, cukrus, konservantas SO2), kandizuotas mangas (mango, cukrus, rūgštingumo reguliatorius citrinos rūgštis, konservantas SO2), liofilizuotos pasifloros, liofilizuotos braškės, medetkų žiedlapiai, kvapioji medžiaga (vaisių kiekis iki 96 %).
Rekomenduojame arbatą ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite 2 šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 5-8 min.