Vandens paruošimo temperatūra
80°C
Paruošimo laikas
1-3 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria arbatą Abrikosas?
Žaliojoje arbatoje su priedais, be aukščiausios kokybės lapų, taip pat yra liofilizuotų abrikosų ir saulėgražų žiedų. Abrikosas, nepamirštamas vasaros skonis, turi daug vitamino C (kuris turi daug sveikatą stiprinančių savybių, bet visų pirma palaiko mūsų imuninę sistemą). Be to, jame yra B grupės vitaminų ir vitamino K; vertingų mineralų, tokių kaip kalis, kalcis, fosforas ir geležis. Saulėgrąžų žiedai yra saulės gėlė. Tai patvirtina jo išvaizda ir spalva. Arbata su jos priedu rekomenduojama žmonėms, kurie yra pavargę ir neturi energijos. Jos palaiko kovą su apsinuodijimu maistu, veikia kepenų ir blužnies funkcionavimą.
• Kilmės šalis: Kinija
Sudedamosios dalys:
žalioji arbata, liofilizuotos abrikosas, liofilizuoti raudonieji serbentai, bajorė balsvoji, saulėgražų žiedlapiai, kvapioji medžiaga.
Rekomenduojame arbatą Abrikosas ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 80° C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 1-3 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.