Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
3-5 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria arbatą Barselona?
Juodoji arbata “Barselona” tai puikus juodosios klasikinės arbatos ir unikalių priedų derinys. Apelsinų žievelės, aviečių lapeliai, rožių žiedlapiai tai ne tik įdomus skonių derinys, bet ir gėrimas, galintis teigiamai paveikti sveikatą ir savijautą. Arbata pagerina organizmo imunitetą ir padeda kovoti su bendru silpnumu. Aviečių lapai padeda gydyti peršalimą.
Juodoji arbata Ceylon OP yra gaminama iš Sri Lankos kilusio arbatmedžio lapų ir gali suteikia arbai stiprų skonį.
Apelsino žievelė (apelsino žievelės gali pridėti subtilų citrusinį aromatą arbatos skoniui).
Susmulkinti aviečių lapai (aviečių lapai suteikia šiek tiek saldumo ir aromato).
• Kilmės šalis: Šri Lanka
Sudedamosios dalys:
juodoji arbata Ceylon OP, apelsino žievelė, susmulkinti aviečių lapai, kvapioji medžiaga.
Rekomenduojame arbatą Barselona ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite arbatinį šaukštelį arbatos (~3g.), užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min.