Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
3-5 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria arbatą Mimozė?
Sudedamųjų dalių turtingumas arbatoje suteikia jai daugybė savybių. Arbatoje esantis priedai veikia atpalaiduojančiai, gerina koncentraciją, mažina prakaitavimą ir greitina medžiagų apykaitą.
Šios ypatybės padaro ją unikalia ir suteikia specifinį skonį bei aromatą. Sudedamosios dalys yra šios:
Juodoji arbata: Tai pagrindinė arbatos sudedamoji dalis, suteikianti jai stiprų ir gana turtingą skonį.
Susmulkinti aviečių lapai: Aviečių lapai papildo skonį ir suteikia švelnų vaisių poskonį.
Apelsinų žiedai: Apelsinų žiedai suteikia arbatos aromatą ir pridėda subtilaus citrusinio skonio.
Juodieji serbentai: tai vitamino C šaltinis, prideda vaisinį skonį ir aromatą.
Raudonieji serbentai: pridėda šiek tiek rūgštingumo ir gėrimui bei suteikti jam spalvą.
Visos šios sudedamosios dalys sukuria unikalų mišinį, suteikiantį arbatai “Mimozė” jos charakteringą skonį ir aromatą. Tai gali būti malonumas gurkšnoti ir mėgautis šia arbata, kuri gali turėti įvairių subtilių skonio niuansų.
• Kilmės šalis: Kenija
Sudedamosios dalys:
juodoji arbata, susmulkinti aviečių lapai, apelsinų žiedai, juodėji serbentai, raudonieji serbentai, natūrali kvapioji medžiaga.
Rekomenduojame arbatą Mimozė ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite arbatinį šaukštelį arbatos (~3g.), užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min.