Vandens paruošimo temperatūra
80°C
Paruošimo laikas
2-4 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria Oolong braškė arbatą?
Oolong “Braškė” arbata yra specialus arbatos mišinys, kuriame yra dviejų pagrindinių sudedamųjų dalių: arbata Oolong ir liofilizuotos braškės. Šie du komponentai suteikia arbatai skirtingų savybių ir skonio niuansų.
Arbata Oolong/Uolong: Tai yra pusiau fermentuota arbata, kurios savybės yra tarp tradicinės žaliosios arbatos ir visiškai fermentuotos juodosios arbatos. Oolong arbata turi gana unikalų skonį ir aromatą, kuris gali būti švelnus priklausomai nuo jos fermentacijos laipsnio. Jis suteikia arbatai pagrindinį skonį ir gali būti gana subtilus arba gilesnis.
Liofilizuotos braškės: Tai yra braškės, kurios buvo liofilizuotos, t.y., išdžiovintos šaldant ir pašalinant drėgmę, tačiau tuo pačiu išlaikant daugelį braškių skonio ir mitybos savybių. Liofilizacija leidžia išsaugoti braškių natūralų skonį ir aromatą. Liofilizuotos braškės suteikia arbatai vaisiškumo ir švelnaus braškių skonio.
Taigi, tai, kas išskiria Oolong “Braškė” arbatą, tai unikalus derinys tarp arbata Oolong ir liofilizuotų braškių. Arbata Oolong suteikia pagrindinį arbatos skonį, tuo tarpu liofilizuotos braškės prideda vaisiško ir švelnaus braškių skonio elementų, suteikdamos šiai arbatai ypatingą aromatą ir skonį. Tai yra aromatinga ir gaivi arbata, kuri gali būti mėgiamas gėrimas žmonių, ieškančių subtilaus vaisiško skonio arbatoje.
• Kilmės šalis: Kinija
Sudedamosios dalys:
arbata Oolong, granatų gėlės, liofilizuotos braškės.
Rekomenduojame arbatą Oolong Braškė ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite arbatinį šaukštelį arbatos, užplikykite virintu, iki 80°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 2-4 min.