Vandens paruošimo temperatūra
90°C
Paruošimo laikas
2-4 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria arbatą Melancholija?
Arbata “Melancholija” apibūdinama kaip tarsi pavasario lietaus lašeliai, nusvilpę per lapus nuobodžiai šiukšlintiems medžiams. Tai yra tas momentas, kai rytas dar tik prabunda, o saulės spinduliai švelniai palydi tamsią naktį. Tai tas akimirkas, kai tavo siela atsiveria giliai ir pradeda svaigintis paslėptų jausmų, kurie tarsi paukščiai tyliomis naktimis įsikūnija ant širdies šaknų. Tai yra tas skoningas kartumas burnoje, kai arbatos gėrimas leidžia tavo mintims plaukti kaip lekianti žiogelis, liečiantis geltonas pavasario gėlės žiedas. Tai tas magiškas akimirksnis, kai tavo siela ir gamta susijungia į vieną harmoningą visumą, o arbatos puodelis tampa tavo paslaptingu kompanionu šioje romantiškoje kelionėje per jausmų ir prigimties pasaulius.
Kiekviena ši sudedamoji dalis turi savo unikalų vaidmenį, prisidedant prie to puikaus aromato ir skonio. Eukalipto lapai gali pridėti šiek tiek gaivumo ir šviežumo, saulėgražų žiedlapiai gali suteikti šviesią gelsvą atspalvį ir subtilų skonį, o rugiagėlių žiedlapiai gali pridėti švelnumo ir gėlėtumo užtaisą. Natūrali kvapioji medžiaga, tikriausiai, dar labiau pasigamins ir sustiprins šių ingredientų aromatą.
Raudonieji serbentai ir rabarbarai gali pridėti šiek tiek rūgštingumo ir šaltumo, kurie gali suteikti šios arbatos skonį ir aromatą gyvybingumo ir kontrasto. Galiausiai, Pu Erh, kaip stipri arbata, gali suteikti turtingumo ir gilio skonio pagrindą, kuris padės sujungti visas šias sudedamąsias dalis į vientisą ir subtilią harmoniją.
Tai puikus pavyzdys, kaip įvairūs ingredientai gali būti subalansuoti, kad sukurtų unikalų arbatos skonį, kuris atskleistų Melancholijos jausmą ir prabangą.
• Kilmės šalis: Kinija
Sudedamosios dalys:
Pu Erh, eukalipto lapai, saulėgražų žiedlapiai, rabarbarai, raudonieji serbentai, rugiagėlių žiedlapiai, natūrali kvapioji medžiaga.
Rekomenduojame arbatą Melandcholija ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 90° C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 2-4 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.