Vandens paruošimo temperatūra
95°C
Paruošimo laikas
3-5 min
Dienos metas
Dieną
Kas išskiria arbatą Venum?
Venum arbata yra unikali dėl daugelio priežasčių:
Išskirtinis skonis: Venum arbata sudėtyje turi juodąją arbatą, kuri suteikia stiprų ir gana intensyvų arbatos skonį. Tačiau tai ne tik paprasta juodoji arbata. Kiti ingredientai, tokie kaip liofilizuoti raudonieji serbentai, liofilizuotos avietės, apelsinų žiedlapiai ir citrinžolė, suteikia arbatai unikalią ir suderintą skonio sudėtį, sujungiančią skirtingus vaisių ir kvapų niuansus. Tai sukuria skanų gėrimą, kurio paprasčiau negalima rasti kituose arbatos variantuose.
Natūralumas: Venum arbata pasižymi natūraliomis sudedamosiomis dalimis. Liofilizacija yra būdas, kuris leidžia išsaugoti vaisių ir žiedlapių natūralų skonį, o neprarasti svarbių maistinių medžiagų. Tai yra patrauklu klientams, kurie vertina natūralius produktus be dirbtinių priemaišų.
Sveikatai naudingos medžiagos: Ingredientai, tokiuose kaip citrinžolė, turi sveikatingumo privalumų, tokių kaip raminantis poveikis ir antioksidantų savybės. Tai yra papildomas motyvas klientams, siekiantiems sveikesnio gyvenimo būdo.
Išskirtinis patirtis: Venum arbata siūlo unikalų gėrimo ir aromato patyrimą, kurio sunku rasti kituose produktuose. Tai gali būti puiki dovana ar ypatinga iškilmingos progos patirtis.
Visi šie faktoriai įkvėpia išbandyti Venum arbatą ir tapti jos reguliariu mėgėju. Tai yra išskirtinio skonio ir kokybės produktas, kuris gali išsiskirti iš kitų arbato variantų rinkoje.
• Kilmės šalis: Kenija
Sudedamosios dalys:
juodoji arbata, kvapioji medžiaga, liofilizuoti raudonieji serbentai, liofilizuotos avietės, apelsinų žiedlapiai, citrinžolė.
Rekomenduojame arbatą Venum ruošti taip:
į pašildytą puodelį įberkite arbatinį šaukštelį arbatos (~3g.), užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min.